Stacje pozyskania aromatu
zespół urządzeń umożliwiających odzyskiwanie aromatów owocowych -  B&P ENGINEERING (BP ENGINEERING)

Opis

Stacja pozyskania aromatu stanowi zespół urządzeń umożliwiających odzyskiwanie aromatów owocowych podczas produkcji koncentratów na stacji wyparnej. Urządzenie wbudowane jest w istniejący system rurarzy. Składa się z dzwonkowej kolumny, w której następuje wstępne skroplenie oparów aromatu, oraz stacji aromatu, gdzie aromat zostaje zagęszczony do odpowiedniego stężenia, a następnie schłodzony. Schłodzenie następuje dwuetapowo – pierwsza sekcja chłodzenia realizowana jest za pomocą wody chłodzącej, druga sekcja poprzez agregat chłodniczy.

Napoje - maszyny i urządzenia przemysłowe
stacja pozyskania aromatu -  produkcja soków i koncentratów -  zagęszczanie soku - 

Cechy charakterystyczne wyrobu

Dokumentacja dodatkowa

Lubomirskich 1e 37-200 Przeworsk
Polska
POPROŚ O KOSZTORYS
  • maksymalnie 3000 znaków

  • TWOJE DANE
  • Akceptuję  warunkipolitykę prywatności EUROPAGES.

  • Kliknij i zobacz
INNE WYROBY TEGO PRZEDSIĘBIORSTWA